Scroll Top

Maa-ankkuri on varma perustus

ProFound maa-ankkuri on perusta joka kestää sekä paino-, veto- että sivuttaiskuormitukset. ProFound maa-ankkuri antaa ainutlaatuiset mahdollisuudet ankkuroida mitä vain haluatkin mihin tahansa paikkaan – erittäin yksinkertaisesti ja taloudellisesti.

ProFound maa-ankkurin upottamiseen ei tarvita kaivauksia eikä valuja, eikä maavahinkojakaan synny. Maa-ankkuri voidaan upottaa maahan esimerkiksi painetyökalun sekä kaivinkoneen avulla. Työstä selviää yksikin henkilö, mihin vuodenaikaan tahansa, sekä maastossa että valmisalustoilla.

Maa-ankkureita löytyy eri kokoisina ja eri kiinnikkeillä varustettuina, riippuen minkälaisen rakenteen kannattamisesta on kyse.

Näin ProFound maa-ankkuri toimii

ProFound maa-ankkuri koostuu sisäisestä harjateräksestä, jonka kärjessä on aukeava kruunu, sekä ulkoisesta, siivekkeellisestä putkesta. Upottaminen tapahtuu käsi- tai konekäyttöisellä painevasaralla tai kaivinkoneella painamalla.

Kun upotus on tehty, harjateräs vedetään ylöspäin vetotyökalulla ja kruunun segmentit aukeavat ympäröivään maaperään.

Ulkoinen putki lukitaan sisäistä harjaterästä vasten. Lukitus tapahtuu eri tavoin riippuen ankkurityypistä.

Kun ankkuri on paikallaan, siihen asennetaan adapteri, joka soveltuu rakennelmaan jonka ankkurin on tarkoitus kantaa.

Planskape on AJABS Suomi jälleenmyyjä LAPISSA.

Maa-ankkurimallit:

Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä neljä eri maa-ankkuria.

Asennustyökalut maa-ankkureille

Hydraulinen ankkurointityökalu

Helppokäyttöinen hydraulinen työkalu ankkurointiin. Kovametallia. Kuvan hydrauliikkapumppu on paineilmakäyttöinen. Saatavana myös käsikäyttöinen pumppu sekä sähkökäyttöinen 230V pumppu.

Asennusjalan työkalu, esim. liikennemerkeille

Työkalun avulla jalan saa painettua kovaankin maahan ehjänä. Kun jalka on maassa sisällä, painetaan liikennemerkki jalkaan jolloin se lukittuu turvallisestikiinni. Kyseistä jalkaa voidaan käyttää lukuisissa muissa asennuksissa, kuten pyörätelineiden, aitojen sekä opastetaulujen helppoon ja turvalliseen asennukseen.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.